Konsten att kommunicera med en surgubbe-cover-image

Konsten att kommunicera med en surgubbe

PG Wettsjö

Föreläsning om relationer med PG Wettsjö

  • 15. oktober 2024
  • Biljetter från415,00 kr
Samhälle & KulturSamhälle & Kultur

Biljetter

OKT15

Stockholm, Filmstaden Sergel

tisdag kl. 17:00

100% garanti

  • Alla biljetter är original
  • Full återbetalning om föreställningen ställs in
  • Kundservice från beställning till du sitter i sätet.

Filmstaden Sergel, Stockholm

Hur kommunicerar man med en jobbig kompis, galen granne, märklig svärfar eller en svår kollega?  Kom, lyssna, förstå, skratta och känn igen dig och dina vänners beteende.

PG Wettsjö, enligt många en av Sveriges främsta föreläsare, tar med dig på fartfylld och inspirerande föreläsning og ger oss verktygen som hjälper oss att hantera surgubbar och även andra knepiga typer i din omgivning!.

PG behärskar konsten att trollbinda sin publik, men han levererar också unika insikter i mänskligt beteende.  PG ger också råd på hur man kan lyckas kommunicerar man knepiga typer. PG är en retoriker av världsklass. Han har en briljant förmåga att beskriva ”oss människor” och vårt ibland märkliga beteende. Detta gör han genom en stor portion självironi vilket framgår när han beskriver sina egna svagheter.

Detta kommer du ta del av under föreläsningen:
· Konsten att kommunicera med en surgubbe
· Vad dålig kommunikation kan kosta våra relationer
· Vanans hopplösa makt
· Gott humör ger gott humör
· Vinnande kommunikation

PGs mål är att du ska lämna föreläsningen med ett stort leende och en fördjupad förståelse för varför vi kommunicerar så som vi gör. Han avslöjar även kommunikations-knepen som till och med fungerar på en surgubbe.

Vi lovar er en magisk show i högt tempo med många skratt, med en agenda som kommer att överträffa era förväntningar.

_____________________________

Mer om PG Wettsjö

PG Wettsjö, enligt många en av landets absolut främsta föreläsare. Han är en retoriker av världsklass. PG Wettsjö fortsätter att inspirera sina åhörare med sina unikt populära föreläsningar. Med över 27 års erfarenhet och nästan 3500 föreläsningar har han samlat på sig en bred kunskap och erfarenhet inom motivation, arbetsglädje, kommunikation, konflikthantering och bemötande. Han är författare till flertalet omtalade böcker om kommunikation, kundservice och presentationsteknik. Oavsett om PG genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så är fokus att deltagarna ska få något konkret med sig hem. PG måste upplevas live.


PG får fantastisk feedback på sin föreläsning


"Talarnas talare! På scen ikväll. Fullsatt 500 personer på Sergelteatern. En storyteller av yttersta rang. Med knivskarp briljans och igenkännande humor tar PG Wettsjö med oss på en hisnande bana hur vi som bäst lär känna oss själva, hur vi kommunicerar och stärker våra relationer.  Helt enkelt, ”konsten att kommunicera med en surgubbe”.

Lennart Paulsson,  Ordförande för Stora Talarpriset

 

PG Wettsjö Stort TACK PG. Vilken pedagog och retoriker du är. Du hade publiken i din hand hela tiden. Du varvar klokheter med egna historier som får folk att skratta och fatta.

Stefan Sebö, författare och föreläsare

 

"I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket".

Renée Nyberg, Moderator & programledare, Metronome Film & Television AB 

 

"Din föreläsning idag på Oscarsteatern håller absolut världsklass. Du är bland det bästa jag någonsin sett. Du är fullkomligt briljant! Jag njöt varje sekund! Det kan inte sägas på något annat sätt! – Du är äckligt bra!"

Per Johansson, fd.VD, Svenska Talare i Stockholm AB