En snäll kväll med Bob Hansson-cover-image

En snäll kväll med Bob Hansson

Bob Hansson

om att höja sig själv och andra

  • 28. november 2024
  • Biljetter från415,00 kr
I gott sällskapI gott sällskap

Biljetter

NOV28

Stockholm, Bio Skandia

torsdag kl. 18:00

100% garanti

  • Alla biljetter är original
  • Full återbetalning om föreställningen ställs in
  • Kundservice från beställning till du sitter i sätet.

Bio Skandia, Stockholm

En  kväll om mänsklighetens mäktigaste kraft. 

Ett kraftfullt försvar för generositet, tolerans och medmänsklighet. Med rika exempel från vetenskapen och sitt eget liv slår Bob Hansson fast att snällhet är ett vinnande förhållningssätt i livets alla delar. Denna kväll får du verktyg och insikter om snällhet i praktiken. 

Vad har de mest lyckade Harvardstudenterna gemensamt med de mest effektiva teamen på FBI? Vilket är det enskilt viktigaste personlighetsdraget för de läkare som blir överläkare, för de soldater som blir befäl och för den som får mest att säga till om i studentkorridoren? En ledtråd är ordet snällhet.  Snällhet är inte bara ett gulligt ord, det är även koden för ett effektivt samarbete. I familjen, på jobbet och inte minst i samarbetet med sig själv. Att vara snäll mot sig själv är en bra början. Men missförstånden är många. Vi är överens om att det är bra att vara snäll men absolut inte för snäll - inte om det ska gå bra för en själv.  Ledare tror ännu att de kan uppfattas som mindre kompetenta om de är snälla, men studier visar att det är tvärtom.  Snällhet är inte en motsats till att upplevas som kompetent, det är en förutsättning.

Snälla människor anses vara bättre på sitt jobb, bättre ledare och bättre vänner. Snällhet är inte samma sak som att vara trevlig, det är svårare än så.   

Det visar sig att vi i hundratals år haft en felaktig analys om hur gott samarbete fungerar och vad som får oss att lyckas. Ensam är inte stark. Mjuka värden påverkar hårda värden och den auktoritära ledarstilen är ineffektiv och därmed naiv.  

Slutsatsen från den senaste forskningen är glasklar. De snälla vinner! 

Så välkommen till en underhållande kväll då du kommer skratta, bli rörd och få nya verktyg för att föra ditt och andras liv framåt. 

Och en sak är säker, när du lämnar den här kvällen - kommer du må helt fantastiskt.